Spis grøntsager!
Få inspiration til din tallerken: Sundere, lettere, og mere kulørt. Opskrifter, tips og nul spam.
grønt til alle måltider
Det er blevet en vane. Og jeg er vild med det.
Grønt til morgenmad? Min favorit er en greenie med banan, lime, masser af frossen grønkål og et skvæt kefir. Eller hvad med kold dampet blomkål i yoghurtdressing? Rugbrød med avocado og tomat?
Frokost og middag rummer tusindvis af muligheder. En måltidssalat med proteintopping af fisk, skaldyr, kød, bønner eller ærter. Eller fyld hele grillen med grøntsager, og servér en hakkebøf til. Man kan grille året rundt, hvis man synes, - og ellers kommer man langt med en ovn og en kogeplade.
Tid og fokus
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et nam dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco nam laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in adec voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et nam dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco nam laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in adec voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et nam dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco nam laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in adec voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
uendelige variationer
Farver, strukturer, konsistenser, smage
Træt af ensformige og kedelige salater? Det er slut nu. Leg med farverne. Skær ud på nye måder. Brug nye ingredienser, og oplev, hvordan et spidskål, for eksempel, kan smage vidt forskelligt med forskellige tilberedninger og krydringer. Eksperimentér med de grundsmage og se, hvad et par dråber honning kan gøre for den samlede oplevelse.
Nødder og frø
Grøntsager med knas er skønne. Brug alle slags nødder og frø. De fleste er endnu mere dejlige, hvis de lige bliver ristet hurtigt på en tør pande.
Dressinger, olier, eddiker
Yoghurt, olivenolie, balsamico, æbleeddike, honning og en god sennep hører til basislageret. Supplér med dine favoritsmage.
Krydderier
Køb dem ofte. Køb dem hele, og lav dine egne blandinger, eller find dig en krydderipusher, som kan sit kram.
Husk krydderurterne. Dyrk dem selv i haven eller i potter på altanen. Hvis du køber dem, så gå efter de afskårne mens de stadig ser friske og fine ud.
Tilberedninger
Spis dem rå, bagte, grillede, kogte, lynstegte, i supper, blend dem i saucer, smugl dem med i gryderetter eller frikadeller, lav skønne iskolde greenies, marinér dem - og altid, altid, altid - servér dem til alle måltider.
derfor
Vi ved alle sammen godt hvorfor
Marie Jones
Doctor
These 2 testimonials are just after you’ve introduced your business, so they should focus on how great the products are and why they are worth trusting.
Clara parker
Developer
These 2 testimonials are just after you’ve introduced your business, so they should focus on how great the products are and why they are worth trusting.
tre nemme trin
Køb dem
Sørg for, at du altid har mindst 5 forskellige slags grøntsager hjemme. Og ja, de almindelige gule zittauerløg kan godt tælle for den ene slags.
Prep dem
Gør dem klar. Når du har 5-6 minutter i overskud, så snit dit spidskål, så det ligger klar i køleskabet. Eller brug 3 minutter på at skylle dine tomater
Tilbered dem
Når først dine grøntsager er skyllede, skrællede og snittede, så er det en smal sag at tilberede dem. Steg dem, bag dem eller lav en hurtig og farverig salat.
Success Stories
Få inspiration til din tallerken. Sundere, lettere og mere kulørt. Nul spam.
Find us here:
Email:
Phone: